Nikon Nikon
NL - FR
I AM
your price


Je hebt niet meer dan 200 seconden nodig om tot €16.000 Nikon materiaal te winnen.

De "I AM Nikon Film Festival"  is een wedstrijd voor kortfilms tot maximaal 200 sec. De wedstrijd is open voor iedereen, van studenten, pro en semi-pro tot de geavanceerde enthousiasteling.

Er zijn drie prijzen te winnen:
 

1) Prijs van de Jury

Je inzending zal beoordeeld worden door een professionele jury bestaande uit:


De winnaar die zij selecteren krijgt professioneel Nikon materiaal ter waarde van €8.000.

De winnende film zal ook deel uitmaken van een selectie van de beste kortfilms die zullen geprojecteerd worden in de kader van het BE Film Festival te Brussel.
 

2) Publieksprijs

Deze prijs heeft een waarde van €3.000 in professioneel Nikon materiaal. De selectie van de winnaar gebeurt in twee stappen. Tot 29 september 2013 kan het publiek nomineren, met van 10/10/2013 tot en met 17/11/2013 de finale stemming.

Vanuit die genomineerden, zal ook een selectie op het programma staan van het BE Film Festival te Brussel.

En als uw film zowel de prijs van de jury en de publieksprijs kan binnen halen, krijgt u dus in totaal Nikon materiaal ter waarde van €11.000.

Inzenden kan tot 29 september 2013.

 

3) Schoolprijs

Deze prijs heeft een waarde van € 5000 in Nikon materiaal naar keuze.

Waarvan € 1500 in materiaal voor de maker van de kortfilm en € 3500 in Nikon materiaal voor de instelling. Om deel te nemen aan deze prijs dient de deelnemer gewoon zijn instelling te selecteren bij inschrijving. Natuurlijk doet hij ook automatisch mee aan de publieksprijs en aan de juryprijs voor individuele inzendingen.

Deel deze Nikon actie
In samenwerking met: BE Film Festival en BOZAR